Onze locaties in Dordrecht

Naast Den witten haen hebben wij nog meer locaties in Dordrecht. Onze nieuwste locatie is Café Americain, dit zit in de BibliotheekAanzet, aan de Groenmarkt 153. Een prachtig leescafé met verse koffie, een heerlijk ontbijt, koffie’s om mee te nemen of om rustig te lunchen met een spannend boek.

Het 3D-lab

Het 3D LAB is een arbeidsmatige dagbestedingslocatie van Stichting Philadelphia Zorg in de vorm van een digitale werkplaats & makerspace.

Wij creëren de mooiste producten met onze 3D printers, 3D pennen, eigen ontwerpen en ook logo’s en labels voor op tassen, shirts, kussens enz. De sky is not the limit.

Winkel en Creatief atelier
• Creatief
• Eigentijds
• Uitdagend
Aan de Groene Markt is een werk- en dagbestedingslocatie is het centrum van Dordrecht. Wij bieden mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt een plek waar zij hun talenten kunnen ontdekken en zichzelf verder kunnen ontwikkelen.

Bij Aan de Groene Markt vinden wij het belangrijk om duurzaam te werken. Daarom maken wij cadeau-artikelen met een boodschap. Al onze producten worden gemaakt van restmaterialen. Wij geven ze een nieuwe bestemming. Zo maken wij bijvoorbeeld tassen van oude borduurwerken en restleer kussens van oude/kapotte jeans (broeken of jassen). Je kunt het zo gek niet bedenken of wij maken van oude spullen weer leuke hippe producten.
Daarnaast staan de talenten van de mensen die bij ons werken centraal. Zij kunnen hier elkaar inspireren en zichzelf verder ontwikkelen.

De koffiecorner bij de Sociale Dienst Drechtsteden

De koffiecorner is gevestigd in het pand van de Sociale Dienst Drechtsteden in Dordrecht. Hier maken we koffie in alle soorten en maten voor het personeel en de klanten van de Sociale Dienst. Bij de koffiecorner maken we koffie voor de gasten, maar leren we de medewerkers ook van alles over koffie en het zetten van koffie. Daarnaast is het samenwerken met collega’s en de omgang met de gasten heel belangrijk.