Onze locaties in Dordrecht

Naast Den witten haen hebben wij nog meer locaties in Dordrecht. Onze nieuwste locatie is Café Americain, dit zit in de BibliotheekAanzet, aan de Groenmarkt 153. Een prachtig leescafé met verse koffie, een heerlijk ontbijt, koffies om mee te nemen of om rustig te lunchen.

Het 3D-lab

Winkel en Creatief atelier
Creatief
Eigentijds
Uitdagend
Aan de Groene Markt is een werk- en dagbestedingslocatie is het centrum van Dordrecht. Wij bieden mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt een plek waar zij hun talenten kunnen ontdekken en zichzelf verder kunnen ontwikkelen.

Bij Aan de Groene Markt vinden wij het belangrijk om duurzaam te werken. Daarom maken wij cadeau-artikelen met een boodschap. Al onze producten worden gemaakt van restmaterialen. Wij geven ze een nieuwe bestemming. Zo maken wij bijvoorbeeld tassen van oude borduurwerken en restleer kussens van oude/kapotte jeans (broeken of jassen). Je kunt het zo gek niet bedenken of wij maken van oude spullen weer leuke hippe producten.
Daarnaast staan de talenten van de mensen die bij ons werken centraal. Zij kunnen hier elkaar inspireren en zichzelf verder ontwikkelen.