Op locatie bij Coffeelicious.

Dit is Denise. Een van onze top cookie inpakkers in de bakery van Coffeelicious! Zij houdt een mooi kerstpakket vast. Die gaan wij vervolgens samen inpakken bij ons op de locatie. Zo zorgen wij samen voor de mooiste kerstpakketten ❤️ want alles wordt met liefde gebakken & met liefde ingepakt. Denise werkt al een aantal jaar bij ons bij Den Witten Haen. Ze werkt momenteel in de bediening, bij HetLab en loopt stage bij Coffeelicious.

Zij verpakt hier zorgvuldig alle cookies in en werkt hier met heel veel plezier op vrijdag. Doordat Denise hier stage kan lopen leert zij daar andere vaardigheden en kan zij zich ontwikkelen in de maatschappij. Wij zijn erg dankbaar dat Fiona en het team Denise een kans geven om zich daar te ontwikkelen.

“Ik vind het hier erg leuk, ik heb veel lol en mag zijn wie ik ben. Ik pak de koekjes in en sticker deze mooi dicht. Ik mag ook regelmatig proeven, kwaliteitscontrole is heel erg belangrijk ;)”